cultum-logoblack

FILLER

Fillers är ett samlingsnamn för olika ämnen som injiceras in under huden i estetiskt syfte, för att exempelvis fylla ut volymförlust, släta ut djupare veck/linjer, ansiktsskulptering eller korrigering av asymmetrier. De flesta fillers som används idag innehåller hyaluronsyra, ett ämne vi har naturligt i kroppen och som successivt bryts ner. Hyaluronsyran i form av en gel injiceras under huden, och kan bl.a. bidra till återskapande av förlorad volym, stimulering av kollagen, minskning av linjer och definition av läppar.

LÄPPAR

Framhäv, definiera och förstärk läpparna med hyaluronsyra – fillers i läppar.

KINDER

Icke-kirurgiskt injektionsingrepp som görs till våra kunder som söker en förbättrad definition av kindbenen, eller för att lyfta mellan ansiktet som en del av en ansiktsföryngrande behandling.

NÄSA

Idag är möjligheterna många med filler, du kan tex få en sned näsa att se rakare ut, lyfta upp en sluttande nästipp eller få näsan smalare.

HAKA/KÄKLINJE

Fillers i hakan är ett alternativ till permanent hakimplantatkirurgi.

TEAR THROUGH / TEARVALLEY

Icke-kirurgisk borttagning av mörka ringar och ihålighet injiceras med hyaluronsyra.

NASOLABIALVECK

Nasolabial filler kan användas för att lyfta och behandla dessa veck som uppstår vid åldrande och volymförlust i kindområdet.

SURA MUNGIPOR/

MARIONETTLINJER​

Sura mungipor eller marionettlinjer är dom långa vertikala rynkorna som går från hörnen av läpparna till hakan och kan ge surt och bekymrat intryck.

HALSRYNKOR/

DEKOLLETAGE

Hals och dekolletage är ett område som ofta kan avslöja en kvinnas ålder och bör därför inte försummas. 

HÄNDER

Precis som huden i vårt ansikte genomgår huden på våra händer oundvikliga förändringar när vi blir äldre. 

ÖRONSNIBB

När vi åldras förändras våra öron. Din Öronsnibb kan bli mindre slät, lobben kan förlängas och det kan uppstå rynkor i lobben.

RÖKRYNKOR

Linjer runt munnen bildas ungefär på samma sätt som linjer runt ögonen eller pannan – genom muskelrörelser.