CULTUM CLINIC

Fillers I NÄSA

CULTUM CLINIC

Fillers I NÄSA

För bara några år sedan, om du ville förbättra formen på din näsa för en mindre, rakare eller slätare – kunde du antingen a.) göra en näsplastik eller b.) det är allt. Alternativen uteblev. Idag är möjligheterna många med filler, du kan tex få en sned näsa att se rakare ut. Man kan även lyfta upp en sluttande nästipp eller få näsan smalare. Även ojämnhet på näsryggen kan kamoufleras bort med en injektionsbehandling.

CULTUM CLINIC

Hur går en behandling med Näsfiller till?

Filler injiceras under huden på näsbenet. Behandlingen görs antingen till med vass nål eller trubbig kanyl, beroende utgångsläget. Trubbig kanyl innebär mindre stick och upplevs behagligare. Detta minskar även risken för blåmärken och är en säkrare behandlingsmetod av näsan.

CULTUM CLINIC

Gör det ont?

Alla våra produkter innehåller bedövning och vi använder oss även av bedövning salva på huden för att ge dig maximal komfort under din behandling. Trots detta kan man känna obehag under behandlingen.

Hur snabbt ser man resultat?

Resultatet ser man direkt efter behandlingen men det förekommer också en viss svullnad. Det optimala resultatet ser man efter 2 veckor då svullnaden hunnit lägga sig. Då är du välkommen till oss för ett återbesök för kontroll och avstämning.

CULTUM CLINIC

Vilka risker finns med näsfiller?

I oerfarna händer kan denna behandling innebära risker som ocklusion som i sin tur leder tillvävnadsdöd. Vi gör alltid en individuell bedömning om filler i näsan är rätta alternativ för just dig och har Hyalase på plats så skulle olyckan vara framme kan vi snabbt reversera/lösa upp fillersen på plats.

CULTUM CLINIC

Hur lång återhämtningstid är det efter behandlingen?

Det är ingen direkt återhämtningstid efter filler i näsan. Man kan vara svullen och röd samt få blåmärke som är övergående. Du behöver undvika att trycka på och massera näsa första veckan.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.