cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

filler i haka

CULTUM CLINIC

filler i haka

Fillers i hakan är ett alternativ till permanent hakimplantatkirurgi. Fillers kan injiceras i mjukvävnaden under huden för att ge en svag haka mer definition, balansera ansiktsdrag, återställa förlorad volym, släta rynkor eller fylla i en klyfta. Filler i hakan kan också skapa mer definition mellan ansikte och hals, för att minska utseendet på en dubbelhaka eller till och med få en haka att se smalare ut.

CULTUM CLINIC

gÖR DET ONT ATT FÅ FILLERS I HAKAN?

De flesta märken innehåller Lidokain (bedövning)

så det man känner är ett litet stick sedan blir det bedövat ganska snabbt.

CULTUM CLINIC

Fördelar med filler i hakan istället för implantat?

Fillers i hakan är en icke invasiv behandling utan någon direkt återhämtningstid. Vi skräddarsyr behandling och volym till ditt önskade resultat. Det är ett tillfälligt alternativ för personer som ännu inte är redo för permanenta implantat – eller för dem som överväger kirurgi men vill “testa” ett nytt utseende först. Om du inte gillar resultaten av din filler kan hyaluronsyra tas bort med Hyalase.

HUR SNABBT SER JAG RESULTAT?

Injektioner med filler ger omedelbara resultat vilket också är en anledning till att de är så populära.

Efter behandling blir man svullen direkt så du kommer med största sannolikhet att se mer volym då men det lägger sig efter ett par dagar.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.