CULTUM CLINIC

Fillers i läppar

CULTUM CLINIC

Fillers i läppar

Framhäv, definiera och förstärk läpparna med hyaluronsyra – fillers i läppar. Tillsammans hittar vi vägen till resultatet du önskar efter dina förutsättningar och behov. På Cultum strävar vi mot naturliga resultat.

CULTUM CLINIC

Vad har läppförstoring med filler för fördelar?

Bortsett från det kosmetiskt estetiska resultat som man eftersträvar så har hyaluronsyra en återfuktande funktion.
CULTUM CLINIC

Vad ska man ha för produkt till läpparna?

Val av produkt anpassas av din behandlare och med det stora utbudet av märken som vi har på Cultum så har vi möjligheten att erbjuda våra kunder det bästa anpassat efter behov.

Får jag blåmärken efter fillers i läppar?

Det finns alltid en risk för blåmärken när man injicerar huden med hyaluronsyra, speciellt när vi använder oss av vassa nålar för att t.ex lägga filler ytligt för att skapa konturer. När vi jobbar med volym, använder vi oss av icke vassa nålar – så kallade “blunt canuals” som inte skadar kärl. På så vis undviker man blåmärken, men skulle oturen vara framme är blåmärkena övergående.
CULTUM CLINIC

Hur länge håller fillers i läppar?

Resultatet kan hålla allt mellan 4-12 månader. Varaktighet av resultatet efter en filler injektion i läpparna beror på en rad olika faktorer som exempelvis förbränning, ämnesomsättning, genetik och kost.

Jag gjorde fillers i läpparna, varför försvann allt efter 2 veckor?

När den första svullnaden lägger sig kan många uppfatta att hela behandlingen försvann men ytterst sällan är så fallet. Mängden kan också vara avgörande i känsla och upplevelse efter en läppbehandling. Vi på Cultum rekommenderar alltid minimum 1 ml till fillers i läppar om både över och under läpp skall behandlas.
Får jag bedövning?

– Självklart så vill vi göra din upplevelse på Cultum till en så smärtfri stund som möjligt. Du får vila i våran loungeavdelning med bedövning innan behandling. Dessutom innehåller alla våra produkter lidokain för minimal smärta. 


CULTUM CLINIC

Går det att ta bort allt material om jag ångrar mig?

Vi har Hyalase som löser upp materialet ifall du vill lösa upp gammal filler eller om du känner att du inte trivs med fillers i läppar.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.