cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

FILLERS I HÄNDER

CULTUM CLINIC

fillers i händer

Ögonen kan vara fönstren till själen men händerna är fönstren till din sanna ålder. Precis som huden i vårt ansikte genomgår huden på våra händer oundvikliga förändringar när vi blir äldre. Handföryngrings behandlingar vrider tillbaka klockan genom att minska rynkor, minimera framträdande ådror, blekna bruna fläckar och förbättra hudkvaliten.
CULTUM CLINIC
Eftersom våra händer är ett av de första områdena som avslöjar åldrande, då de utsätts för skadliga ultravioletta strålar dag ut och dag in. Dessutom har händerna tunnare hud och mindre fett som döljer rynkor och vener. Därför är en bra lösning på detta fillers i händer för att få händerna att se yngre ut.
CULTUM CLINIC

HUR GÅR DET TILL?

En behandling av filler för föryngring av händer börjar alltid med en konsultation där man tillsammans tar fram en individanpassad plan för just dina behov efter dina förutsättningar.
Vad kan jag förvänta mig för resultat?
Resultatet av en behandling med fillers i händer är att händerna ser mer spänstiga ut med en minskning av rynkor, mindre tydliga blodkärl och händerna ser mindre knotiga ut vilket gör att de på så sätt ser yngre ut.
Försvinner pigmentfläckar på händerna med injektionsbehandlingar?
Nej det gör dem inte men vi har givetvis kombinationsbehandlingar som är optimalt för att behandla både fläckar och återskapa förlorad volym.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.