cultum-logoblack

Månadens nyheter

Här samlar vi våra senaste nyheter inom behandlingar och skönhet.

Nyheter

BeautifEYE

Fantastisk kombinationsbehandling för ögonområdet som förbättrar hudtexturen, hudton samt hela hudkvaliteten. BeautyifEYE är både en kemisk peeling samt skinbooster som innehåller hyaluronsyra och 32 stycken olika aminosyror och vitaminer. Hela behandlingen avslutas med en Eye-Recover Mask.

BioRePeel

BioRePeel är en revolutionerande kemisk peeling som skiljer sig från andra peelingar genom sin unika sammansättning och höga TCA halt, 35%.

Jalupro SuperHydro

Den mest kraftfulla skinboostern på marknaden.​ Jalupro är en biostimulerare som återfuktar huden på djupet samt stärker och skyddar din hud.

Jalupro HMW

Jalupro HMW är en kraftfull skinbooster som nyttjar hyaluronsyra med hög molekylvikt samt aminosyror för att förbättra hudens struktur och elasticitet.

PRP och PRF

En PRP-behandling (även kallad vampyrbehandling) är en vetenskapligt beprövad metod där kroppens egen blodplasma förnyar och stimulerar blodcirkulation och kollagen- produktion.

LED-Ljus terapi

Lägg till en avkopplande stund med LED-ljus efter din hudbehandling.
LED-ljus gör att energi till hudcellerna frigörs vilket i sin tur gör att huden lättare tar upp näringsämnen och blir av med slaggprodukter. Vi erbjuder 6 stycken färger av LED-ljus som verkar på olika sätt på huden och anpassar vilket som passar bäst för just dig.