CULTUM CLINIC

Halsrynkor, dekollEtage

CULTUM CLINIC

halsrynkor, dekollEtage

Ansiktet tar slut där brösten börjar och bör vårdas lika mycket, om inte mer, än huden i ansiktet. Eftersom talgproduktionen är lägre i detta område så blir huden torr och tappar sin spänst och elasticitet snabbare. Hals och dekolletage är ett område som ofta kan avslöja en kvinnas ålder och bör därför inte försummas. Linjer, rynkor och torr hud kan vi på Cultum behandla med skräddarsydda injektionsbehandlingar.

CULTUM CLINIC

Kan jag injicera bort halsrynkorna med hyaluronsyra?

Injektionsbehandlingar med hyaluronsyra tillför fukt på djupet och gör att huden blir spänstigare. Fina linjer och rynkor slätas ut och ger ett mer ungdomligt utseende på både hals och dekolltage.
CULTUM CLINIC

Hur många behandlingar behöver jag för att få bäst effekt?

Antalet behandlingar beror på vad man förväntar sig för slutresultat med skinbooster. Exempelvis så rekommenderas en kur på 3 behandlingar. Vid en konsultation hos oss gör vi en individanpassad plan utefter dina önskemål och förutsättningar.
Hur ofta behöver man underhålla injektionsbehandlingen per år för att bibehålla effekt?
Ihop med en hudvårds rutin som vi sätter ihop till dig räcker det att bättra på din injektionsbehandling 1 gång om året.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.