cultum-logoblack

ÖVRIGA BEHANDLINGAR

På övriga behandlingar hittar du allt från spännande, kollagenbildande filler till behandlingar som framhäver och förbättrar dina egna ansiktsdrag. Hos oss kan du känna dig säker och trygg inför din behandling, vi använder endast godkända läkemedel och all vår personal är legitimerade sjuksköterskor och certifierade injektionssjuksköterskor. 

PROFHILO

Profhilo behandling motverkar effektivt förlusten av hudelasticitet i ansiktet och i de områden som vanligtvis är svåra att behandla, t.ex. “kalkonhud” på halsen.

SUNEKOS

Bli av med mörka ringar och linjer under ögonen genom en Sunekos injektionsbehandling, som innehåller en unik, patenterad kombination av aminosyror och hyaluronsyra.

RADIESSE

Radiesse är en kollagenstimulerande filler som kan lägga till fyllighet eller minimera fina linjer och rynkor i ansiktet eller händerna för att återställa ett mer ungdomligt utseende.

SCULPTRA

Behandlingen som aktiverar din huds naturliga kraft för att återuppliva kollagenproduktionen för ett mer ungdomligt utseende.

FETTNEDBRYTANDE INJEKTION

Vi använder ett FDA-godkänt läkemedel som används för att minimera överskotts fett under hakan, s.k. dubbelhaka.

HÅRFILLER DR. CYJ

Har du problem med tunt hår och drömmer om att få tillbaka volymen i ditt hår? Då har du kommit rätt!

BORTTAGNING AV FILLERS

Borttagning av fillers gör man med ett enzym som finns naturligt i människokroppen. Detta godkända läkemedel bryter ner hyaluronsyra som de flesta fillersprodukter består utav och därefter absorberas det av kroppen.

ELLANSÉ

Ellansé gör så mycket mer än att korrigera linjer och rynkor, det är en kollagenbildande filler med dubbelverkan.