cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

Filler i kinderna

CULTUM CLINIC

Filler i kinderna

Filler i kinderna är ett mycket populärt icke-kirurgiskt injektions ingrepp som görs till våra kunder som söker en förbättrad definition av kindbenen, eller för att lyfta mellan ansiktet som en del av en ansiktsföryngrande behandling. Filler injektionen kan också jämna ut utseendet av envisa linjer från näsa till mun som är synonymt med åldrande vilket ger dig ett mycket fräschare och mer ungdomligt utseende.
CULTUM CLINIC
Filler i kinderna är ett effektivt, mindre invasivt alternativ till permanenta kindimplantat. Permanenta kindimplantat kan ge problem på grund av att detta kirurgiska ingrepp har större chans att orsaka infektioner samt att implantaten är benägna att röra på sig. Detta kan resultera i asymmetri i ansiktet. Kind injektioner är den enda tillgängliga behandlingen för att uppnå ett liknande estetiskt utseende med förutsägbara, säkra resultat – allt utan att behöva genomgå kirurgi.
CULTUM CLINIC

Vem lämpar sig filler i kinderna till?

Injicera kinderna med filler är perfekt för alla som vill släta ut rynkor i ansiktet eller för dem som vill lyfta, skulptera och stärka ansiktet utan att behöva opereras. Om du har synliga tecken på åldrande och känner att ditt ansikte skulle kunna dra nytta av ett litet lyft, är filler i kinderna troligen ett idealiskt icke-kirurgiskt kosmetiskt ingrepp för dig. Åldrande är en naturlig process som tyvärr ingen av oss kan undvika och när vi når en viss ålder börjar vi märka förändringar i vårt utseende.
Det är mycket subtila förändringar men med tiden blir de mer framträdande och det är en av anledningarna till att många väljer att vrida tillbaka klockan genom ett säkrare kosmetiskt ingrepp injektionsbehandlingar med filler. Behandlingsresultatet ger ett nyfunnet ungdomligt utseende och hjälper dig att känna dig trygg med din både inre och yttre skönhet. Fokuset ligger på att förstärka den unika och naturliga skönheten som du redan har!

Hur gammal behöver man vara för att göra filler i kinderna?

Det är 18 årsgräns på alla våra behandlingar, det är inte ofta en 20 åring behöver kind injektioner då man har spänst och volym i den åldern. Med tiden eller exempelvis vid viktnedgång kan man tappa volym i kinderna och då kan det vara läge att utföra injektion i kinderna med hyaluronsyra. Tillsammans med oss på Cultum vid en konsultation så skräddarsys vi behandling för just dig.
Gör behandlingen ont och får man blåmärken?
Alla våra injektionsprodukter på Cultum innehåller lidokain (bedövning) därav känns knappt denna behandling då den även oftast bara kräver ett stick.
CULTUM CLINIC

Hur många sprutor (ml) krävs det för kinderna?

Vi skulle säga att minst 1 ml per sida vid första besöket men allt beror på vad man vill ha för slutresultat.
Hur lång tid tar behandlingen?
Man kan säga att själva injektionen endast tar 10 minuter men med konsultation och vila i vår lounge före och efter tar behandlingen ca 45 min. Det är en upplevelse att få koppla av både innan och efter behandling på Cultum.
CULTUM CLINIC

Är det lång varaktighet på filler i kinderna?

Hur länge filler håller är individuellt och beroende på område men kind injektioner med hyaluronsyra brukar hålla ca 9-12 månader och många gånger även längre än så. Ju fler gånger man gjort behandling desto längre varaktighet.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.