cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

DR. CYJ Hair Filler

CULTUM CLINIC

DR. CYJ Hair Filler

Har du problem med tunt hår och drömmer om att få tillbaka volymen i ditt hår? Då har du kommit rätt! Håravfall kan påverka både män och kvinnor och det kan handla om allt mellan tunt hår, höga vikar eller stort avstånd mellan håren som gör att du känner att du behöver en håravfall behandling.
CULTUM CLINIC

VARFÖR DR. CYJ HAIR FILLER?

Det finns ett antal olika anledningar till varför du får problem med håravfall. För många är det ärftligt men det kan också finnas andra faktorer bakom det. Lyckligtvis finns det håravfall behandling och botemedel mot detta. Dr.CYJ Hair Filler innehåller aktiva ingredienser och peptider som inte orsakar några biverkningar efter behandlingen. Metoden har testats kliniskt och godkänts.

De tillväxtfrämjande faktorerna i Dr.CYJ Hair Filler hjälper inaktiva hårsäckar under huden så att nytt hår kan växa. Produkten som används består helt av hyaluronsyra och peptider som går in och arbetar med hårbotten

CULTUM CLINIC

HUR GÅR DET TILL?

1 ml spruta med hårfillern används för att komma ner i hårsäckarna. Nålen är bara 30G och tränger bara in under hudytan. Huden penetreras lätt och produkten kan tränga ner till hårsäckarna, vilket stimulerar stamcellerna

GARANTI FÖR BEHANDLING

DR.CYJ håravfall behandling är en av de mest effektiva på marknaden där 7 av 10 upplever mycket goda resultat. Resultatet av behandlingen dyker upp tidigast från ca 8 veckor, och mycket individuellt beroende på följande:


– Mängd hår och hårsäckar närvarande
– Kvalitet på håret närvarande
– Individuell hårväxthastighet


Vår håravfall behandling med Dr. CYJ Hair Filler är lämplig för både män och kvinnor som har förlorat sitt hår och vill få det tillbaka igen. DR. CYJ aktiverar hårsäckarna som snabbt bildar vägen till nytt hår och får det att växa tillbaka. Samtidigt är det en bra lösning för att förebygga mot ytterligare håravfall.

CULTUM CLINIC

DR. CYJ Hair filler innehåller:

Decapeptide-18 & Decapeptide-28

Kombinationen av båda ingredienserna hjälper till att simulera vägar för WINT hårväxt och lanserar stamceller för att förbättra hårväxten.

Decapeptide-10

Det är mycket fördelaktigt för att främja angiogenesnivåer i hårsäckarna som förhindrar apoptos.

Decapeptide-19 & Oligopeptide-71

Maximerar bildandet av hårsäckar, som är mycket användbara för att generera hårfärg.

Oligopeptid-54

Stärker hårceller för att blockera BMP4 håravfall

Oktapeptid-2

Främjar idealiskt överföringen av hårstamceller

Depotleveranssystem

Hjälper till att leverera alla aktiva peptidkomplex till de mest inre lagren av hårbottenytan.

CULTUM CLINIC

BEHANDLINGS-REKOMMENDATION

Pris på standard kurbehandling:

1 behandling varannan vecka i 8 veckor.


Intensiv kurbehandling:
1 behandling varannan vecka i 8 veckor (4 behandlingar).

Sedan 1 behandling/ månad i 6 månader (6 behandlingar).

Totalt 10 behandlingar.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.