cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

Jalupro SuperHydro

CULTUM CLINIC

Jalupro SuperHydro - den mest kraftfulla skinboostern på marknaden.

Jalupro är en biostimulerare som återfuktar huden på djupet samt stärker och skyddar din hud. Elastin & kollagenproduktionen i huden stimuleras och ger en åtstramande effekt samt återskapar fyllighet.

CULTUM CLINIC

Jalupro är en biostimulerare som återfuktar huden på djupet samt stärker och skyddar din hud. Elastin & kollagenproduktionen i huden stimuleras och ger en åtstramande effekt samt återskapar fyllighet. Behandlingen är en av de med högst koncentration av hyaluronsyra på marknaden. Förutom hyaluronsyra innehåller den även 7 st aminosyror samt 3 peptider, denna sammansättning aktiverar kroppens kollagen och elastinproduktion och du får en helt ny fin lyster!

CULTUM CLINIC

En perfekt behandling för dig som vill:

  • Återfå spänst och elasticitet
  • Minska torrhetsrynkor
  • Minimera fina linjer & rynkor
  • Jobba hudföryngrande
  • Ha lyster och glow

Vi rekommenderar att göra 3-4 behandlingar med 4 veckors mellanrum. För att bibehålla resultat rekommenderas behandling var 6:e månad.

PRISER

En kur
Pris 3000:-.

Kur på 3 behandlingar
Pris 7500:-

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.