cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

SUNEKOS

CULTUM CLINIC

SUNEKOS

Mörka ringar och linjer under ögonen kan få dig att se kroniskt trött ut. Det kan du nu bli av med genom en Sunekos injektionsbehandling, som innehåller en unik, patenterad kombination av aminosyror och hyaluronsyra som är utmärkt för behandling av tecken på trötthet i ögonområdet. Sunekos ökar hudens egen produktion av elastin och kollagen och är därför också bra för att minska fina linjer och allmän hudföryngring i pannan, nedre ansiktet, nacken, dekolletationen och händerna.
CULTUM CLINIC

Vad är Sunekos behandling?

Sunekos är en unik behandling för rynkor under ögonen och i allmänhet området runt ögonen. Dessutom är det också framstående för linjer i pannan, där vi vanligtvis bara behandlar med botox – och det är därför uppenbart för de kunder som inte vill ha botox eller inte är lämpliga för det. Det finns många fördelar med att välja Sunekos för att behandla mörka ringar och linjer under ögonen. Sunekos ger en ökad fasthet och elasticitet i huden, en synlig minskning av rynkor och en ljusare hudton under ögonen. Sunekos används både för den unga huden för förebyggande och för den mer mogna huden för att minska tecken på åldrande och återaktivera cellulära funktioner.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.