cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

prx t33

CULTUM CLINIC

Nästa generations peeling

PRX-T33 är en nålfri behandling med TCA (trikloättiksyra) som ökar cellförnyelse och elasticitet i huden samtidigt som den reducerar fina linjer och rynkor. En PRX-T33 behandling passar män som kvinnor, ung som gammal och går att genomföra under hela året då man inte orsakar ljuskänslighet. Många av våra kunder upplever även en lätt uppstramning efter avslutad behandling. PRX-T33 är klassad som som en medicinteknisk produkt och är CE-märkt med internationellt patent.

CULTUM CLINIC

Så här går en behandling till

Din behandlare rengör huden och torkar av huden med en avfettande vätska. Den patenterade lösningen appliceras lager för lager för att nå djupare ner i huden och masseras in i ett visst mönster,man låter detta ligga på 2-3 minuter innan man tvättar av huden med ljummet till kallt vatten. Behandlingen avslutas med en specialprodukt.

Vad händer med huden?

Den patenterade PRX-T33 lösningen är snällare mot huden än en vanlig traditionell TCA peeling och blandningen av kojicsyra och väteperoxid tillsammans med TCA ger en integration i huden på cellulär nivå och bidrar till cellförnyelse samt stimulerar hudens egna tillväxtfaktorer vilket förbättrar huden direkt och på sikt. Direkt efter upplever man rodnad och lyster.

CULTUM CLINIC

Vilka behandlingar kan man kombinera med PRX-T33?

Hos oss kan du kombinera trådlyft, injektionsbehandlingar och botox med din PRX-T33 för att få optimalt resultat.

CULTUM CLINIC

Vilka områden kan man använda PRX-T33?

Behandlingen går att göra på både ansikte dekolletage, händer och kropp.

Hur vet jag om denna behandling är bra för mig?

Vi utför alltid en noggrann konsultation för att tillgodose just dig och dina behov på bäst tänkbara sätt.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.