cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

platysma

CULTUM CLINIC

platysma

Muskelavslappnande behandling på Platysmamuskeln motverkar ett drag ner från käklinjen och dubbelhakan som också gör Platysmabanden mer synliga och kan lätt framhäva en s.k. kalkonhaka. Injektionen mot dessa rynkor och muskelsträngar på halsen ger Platysmamuskeln avslappning och på så sätt blir käklinjen mer definierad och mindre lin

CULTUM CLINIC

Processen

Vi börjar med en konsultation, där vi tillsammans lägger upp en individuell anpassad behandlingsplan. Konsultationen sker antingen online eller på plats beroende på vad som passar dig bäst. Efter din konsultation behöver det gå 48 timmar innan du kan boka tid för behandling enligt den nya lagen som trädde i kraft juli 2021.Vid din bokade så går vi igenom allt en gång till och därefter får man vila med lokal bedövningssalva innan injektion.

CULTUM CLINIC

SER JAG RESULTAT DIREKT?

Eftersom det måste binda till receptorer på nervceller för att slappna av muskler, är effekterna av muskelavslappnande inte omedelbara.

“Resultaten börjar slå in så tidigt som dag två eller tre,” säger Leg.sjusköterska hos oss på Cultum. Och det kan ta sju till åtta dagar att få full effekt av muskelsvaghet. Vi bokar in en kostnadsfri kontroll 14 dagar efter din behandling för att stämma av.

EFTERBEHANDLING

Vad bör jag undvika efter min muskelavslappnande injektion?

Vi avråder från:

– Ansträngande fysisk aktivitet samt träning 48h efter

– Bastubad 48h efter

– Massage eller stimulering i behandlat område 48h efter

– Make up direkt efter behandling

– Ej ligga ned (ca 3-4h efter behandling)

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.