cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

microtox

CULTUM CLINIC

microtox

Microtox är en hudbehandling där behandlaren “stämplar” in en blandning av Muskelavslappnande, hyaluronsyra och en cocktail av vitaminer i hudens yttersta lager. Behandlingen arbetar effektivt på hudstrukturen och bidrar till en jämnare och klarare hudton med ökad lyster och glow, och är en mycket effektiv behandling mot förstorade porer och bidrar till att minska synligheten av fina linjer.

CULTUM CLINIC

MUSKELAVSLAPPNANDE vs microtox

Skillnaden mellan Microtox och en klassisk rynkbehandling med enbart Muskelavslappnande är att vid en Microtox-behandling så stämplas hyaluronsyra, muskelavslappnande och vitamincocktailen in i det ytliga hudlagret och inte ner i muskeln som vid en klassisk muskelavslappnande behandling. Därmed förblir mimiken oberörd. Effekten i denna behandling är att minimera synligheten av porer och jobba på dom fina linjerna, inte att verka muskelavslappnande.

CULTUM CLINIC

Vilka resultat kan man förvänta sig av Microtox?

Vad man kan förvänta sig för resutltat är individuellt och beror helt på utgångsläget och förväntningar man har som kund och detta hjälper vi dig med vid en konsultation. Generella resultat efter Microtox är:

  • Slätare, jämnare och mjukare hud
  • Ökad lyster och glow
  • Reducerar fina linjer
  • Förminskning av porer
  • Ger lyster och glow
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.