cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

Microgold

CULTUM CLINIC

microgold

Om du söker en minimalt invasiv hudföryngringsbehandling som kan hjälpa dig att se ditt bästa ut inför ett stort event, fest, bröllop eller bara för att unna dig något extra kan Microgold infusion vara lösningen för dig! Microgold infusion är en innovativ hudbehandling som ger huden en anpassad blandning av rynkreducering, vitaminer och återfuktande ingredienser för att ge näring och återuppliva din hud. Resultatet är en slät, glänsande hud utan konvalescens tid.

CULTUM CLINIC

Hur går Microgold behandling till och vad är det för något?

Det första steget är konsultation med någon av våra Legitimerade sjuksköterskor. Microgold behandling innebär att man stämplar huden med små ihåliga guldnålar.


Din Microgold behandling kommer att anpassas efter dina behov, med en anpassad blandning av serum, neurotoxiner, hyaluronsyra och mer. Att använda neurotoxiner och andra hudföryngrande formler intradermalt, istället för det typiska injektionssättet, resulterar i en radikal förbättring av hudstruktur med mindre synliga porer, jämnare ton och ingen risk för ett onaturligt ”fruset” utseende.

CULTUM CLINIC

Hur kommer jag se ut efter med Microgold behandling?

Patienter med känslig hud kan uppleva mild rodnad i upp till en timme efter behandlingen, men de flesta patienter är glada över en omedelbar filter liknande glow och noll konvalescens.

Vad kan jag förvänta mig för resultat och fördelar med Microgold behandling?

-Förbättring av av hyperpigmentering


-Ger jämnare hudton


-Stimulerar hudens naturliga kollagenproduktion


-Återfuktar och ”plumpar” huden


-Minskar porer


-Man får omedelbara resultat utan konvalescens

CULTUM CLINIC

Är en Microgold behandling rätt för mig ?

Microgold infusion är bra val för alla som vill ha lyster och uppnå en jämnare hud med minimal “downtime” Microgold behandling fungerar för alla hudtyper och åldrar.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.