cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

SKRATTRYNKOR

CULTUM CLINIC

SKRATTRYNKOR

Livets lycka och skratt kan vara orsaken till uppkomsten utav kråkspakarna eller skrattrynkorna kring ögonen. Linjer och rynkor kring ögonen kan göra så att man ser trött och sluten ut och är bland de första tecken på åldrandet då huden i detta område är tunnare och lättare utvecklar dessa spår. En del utav våra kunder med torrare hud i kombination med mimik kan uppleva att det blir mindre smickrande att använda make-up i området då det blir ännu tydligare linjer med tex. foundation och av den anledningen välja att utföra an Muskelavslappnande för att få bort skrattrynkorna.

CULTUM CLINIC

Processen

Vi börjar med en konsultation, där vi tillsammans lägger upp en indivianpassad behandlingsplan. Konsultationen sker antingen online eller på plats beroende på vad som passar dig bäst. Efter din konsultation behöver det gå 48 timmar innan du kan boka tid för behandling enligt den nya lagen som trädde i kraft juli 2021. Vid din bokning går vi igenom allt en gång till och därefter får man vila med lokal bedövningssalva innan injektion.

CULTUM CLINIC

Ser jag resultat direkt?

Eftersom det måste binda receptorer och nervceller för att slappna av muskler, är effekterna av Muskelavslappnande inte omedelbara.
“Resultatet börjar slå in så tidigt som dag två eller tre”, säger Leg.sjuksköterska hos oss på Cultum. Det kan ta sju till åtta dagar att få full effekt av muskelsvaghet. Vi bokar in en kostnadsfri kontroll 13 dagar efter din behandling för avstämning.

Vad bör jag undvika?

Vi avråder från:

– Ansträngande fysisk aktivitet samt träning 48h

– Massage eller stimulering i behandlat område i 48h

– Make up direkt efter behandling

– Ej ligga ned (ca 3-4h efter behandling)

CULTUM CLINIC

Biverkningar

Muskelavslappnande i just detta område kan ge svullnad, blåmärke, rodnad som såklart är övergående. 

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.