cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

KEMISK PEEL

CULTUM CLINIC

KEMISK PEEL

I takt med att behandlingar blir vanligare för män, blir det också mer effektiva och subtila sätt att göra det. Kom in till oss för en kemisk peel det snabbaste och enklaste alternativet för en ansiktsbehandling som är populärt bland män. Låt oss på CULTUM välja rätt kemisk peel efter just din huds behov och önskemål.

CULTUM CLINIC

Hur ser huden ut efter en kemisk peel?

Eftersom där finns olika peelingar med olika styrkor så kan man säga att biverkningarna varierar, t.ex. en mild peel lämnar huden med lite rodnad och torrhet medans en starkare kan ha kraftigare reaktioner. Vid en konsultation går man igenom förväntningar och eftervård.

CULTUM CLINIC

Är en kemisk peel som man gör hemma lika effektiv som på klinik?

Det finns en del effektiva hemmaalternativ, men den behandling du får hos oss på Cultum kommer vanligtvis vara mer koncentrerad och hålla längre. Dock så kan du ge en klinikbehandling en extra skjuts med en hemma peel som du kan köpa med dig hem.

Hur lång tid tar en behandling?

Kemisk peel är en tidseffektiv behandling som tar ca 30 min.

CULTUM CLINIC

Behöver man göra mer än en behandling?

Man kan göra en behandling för en uppfräschning om man har specifika behov, såsom pigmentproblematik eller acne så kan man göra en kur om 3-5 gånger.

CULTUM CLINIC

Kan jag raka mig efter en kemisk peel?

Vi rekommenderar att du väntar med att raka dig ett par dagar efter din behandling på grund av att huden kan vara lite känslig.

CULTUM CLINIC

Vad ska jag tänka på efter min behandling?

Tänk på att att undvika direkt solljus första veckan och använd solskydd.

CULTUM CLINIC

HUR VET JAG VAD MIN HUD BEHÖVER?​

Boka en konsultation online eller på plats för att få veta vad som passar just dig bäst.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.