cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

HydraFacial™️

CULTUM CLINIC

HydraFacial™️

Nya generationens djuprengöring av huden är här! Ge huden nytt lyster och glow med hudföryngring genom denna helt non-invasiva behandling. Med hjälp av vakumbaserad våtslipning och ledljus kan vi rengöra, peela och slussa in serum under en och samma behandling.
CULTUM CLINIC
HydraFacial™️ rengör och återfuktar på djupet, den fungerar likt en dammsugare för att ta bort pormaskar, talg och orenheter. Med ett specialmunstycke slussas sedan ett serum ner i huden med en cocktail av antioxidanter, hyaluronsyra och peptider. Resultatet är en hud som är fräsch ner på djupet, ger en fantastisk lyster med jämnare hudton. Hydrafacial™️ behandlar fina linjer, rynkor och förbättrar hudens elasticitet och ger en fastare hud. Det är en även en ypperlig behandling för dig med aknebenägen hy för att få kontroll på din talgproduktion.
CULTUM CLINIC

Behandlingsområden:

  • Lyster och jämnare hudton
  • Fet hy
  • Torr hy
  • Pormaskar
  • Fina linjer och rynkor
  • Slapp hy
Rekommenderat är att göra det som en kur för bästa och mer hållbart resultat men fungerar även utmärkt som engångsbehandling.

Signature

30 min
Pris 1650:-.

HydraFacial™️ Signature passar dig som är ute efter enbart en djuprengöring och uppfärschning av huden. På 30 minuter rengör, exfolierar och tar bort orenheter samt återfuktar huden.

Deluxe

45 min
Pris 2195:-.

HydraFacial™️ Deluxe är en behandling för dig som vill ha en boost för huden. Förutom djuprengöring, exfoliering, avlägsnar orenheter och återfuktning, slussas en booster ner i huden som är anpassad efter din hudtyp och behov. Vi avslutar behandlingen med LED-ljus vilket stimulerar kollagenproduktionen och lugnar huden.

PLATINIUM

60 min
Pris 2550:-.

I HydraFacial™️ Platinium får du utöver grunden med djuprengöring, exfoliering, portömning samt återfuktning och booster anpassat för din hy så börjar vi din behandling med lymfdränage. Lymfdränage stimulerar cirkulationen och effektiviserar behandlingen. Lymfsystemet får en kick och rensar bort slaggprodukter i huden.

Kreavive

45 min
3 st behandlingar
Pris 11 995:-.

HydraFacial™️ Keravive är en behandling anpassat för skalpen. Vi rengör, exfolierar, återfuktar hudbotten samt boostar hårbotten med tillväxtfaktorer och proteiner. Resultatet blir en ökad cirkulation med ett synligt friskare, tjockare & fylligare hår. 

CULTUM CLINIC

The JLO Beauty Booster

Få samma glow och lyster som Jennifer Lopez med vår JLO Beauty Booster. I samarbete med JLO BEAUTY® har HydraFacial™️ skapat en extra potent version av den bästsäljande produkten THAT JLO GLOW™ SERUM.

Formulan innehåller globalt utvalda ingredienser som stramar upp, ljusar upp och återfuktar huden så att du strålar med självförtroende. Ta en titt inuti:

Niacinamid: Slätar ut, återfuktar och har skyddande egenskaper mot miljöstressfaktorer för en frisk hud med mycket lyster. 

Egenutvecklad Hydracomplex: Framställd med närande ingredienser som riskli-extrakt, polyglutaminsyra och hyaluronsyra som tillsammans verkar för att förbättra hudens återfuktning, smidighet och fyllighet.

Fermenterad adaptogenblandning: Innehåller uppljusande, mjukgörande och uppstramande extrakt från snösvamp, rödbeta och tigergräs för att stödja och återställa hudens fräscha lyster. 

Olivbladsextrakt: Hjälper till att motverka ålderstecken genom att tillföra huden fukt. 

”Jag har alltid älskat hydrafacials och med min nya JLO BEAUTY Booster i min hydrafacial-behandling har jag ett nytt hemligt vapen för att ta min JLO Glow till nästa nivå.”

Jennifer Lopez, grundare, JLO BEAUTY

CULTUM CLINIC

Tilläggsbehandlingar

Till varje HydraFacial™️ behandling finns det möjlighet att lägga till två olika typer av tilläggsbehandlingar.

Perk Eye

HydraFacial™️ Perk Eye är en behandling för dig som vill återfukta och jobba på ögonområdet. Behandlingen minskar fina linjer kring ögonen ger dig en piggare look.

Perk Lip

HydraFacial™️ Perk Lip rengör och återfuktar läpparna på djupet. Den ger en plumpande effekt och är perfekt för dig som lätt får torra läppar eller bara vill ha en fuktboost.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.