cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

Håravfall Män

CULTUM CLINIC

Håravfall

Dr. CYJ hairfiller är ett nytt effektivt alternativ till de behandlingar mot håravfall som finns att tillgå i dag. Den anses vara mer effektiv än PRP, laserbehandling och kosttillskott samt är ett kostnadseffektivt och mindre traumatiskt ingrepp än en hårtransplantation.

Främsta orsaken till manligt håravfall är testosteron brist, Dr CYJ hairfiller är den enda produkten som arbetar i cellkärnan och förändrar DNA syntesen. Detta innebär att även om du lider av ärftligt håravfall så hjälper behandlingen. Dr.CYJ hairfiller stoppar håravfallet och stimulerar hårväxten.

CULTUM CLINIC

Hur går jag tillväga för att veta om denna behandling är något för mig?

Boka en digital konsultation eller boka en tid hos en av våra leg. sjuksköterskor så vägleder vi dig.

CULTUM CLINIC

Hur många behandlingar behöver man för ett optimalt resultat?

En kur består av fyra behandlingstillfällen på klinik med två veckors mellanrum, du får även med dig ett serum som du skall använda mellan behandlingarna.

Hur går behandlingen till?

Behandlingen börjar med att vi applicera bedövning i hårbotten. Därefter injiceras en gel i hårbotten på det område där håret har tunnats ut. Hårfillern injiceras med flera stick med en centimeters mellanrum.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.