cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

Global Eyecon

CULTUM CLINIC

Global Eyecon

Professionell behandling speciellt framtagen för det känsliga området kring ögonen, som reducerar tecken på trötthet och åldrande runt ögonen. Passar dig som upplever försämrad elasticitet i huden kring ögonen med fina linjer, har påsar eller mörka ringar under ögonen. Behandlingen består av en kur på tre gånger, som utförs med tre veckors intervall. Vid varje behandling används microneedling och en speciellt anpassad kemisk peeling till ögonområdet. Behandlingen avslutas med lugnande ögonmask.

CULTUM CLINIC

VAD KAN JAG FÖRBÄTTRA MED GLOBAL EYECON?

Förbättrad hudkvalité med bättre elasticitet, minskad pigmentering och förbättring av påsighet i huden kring ögonen.

CULTUM CLINIC

HUR GÅR BEHANDLINGEN TILL?

Behandlingen består av kemisk peeling samt microneedling, speciellt anpassad för huden kring ögonen. Avslutas med en lugnande och svullnadsdämpande ögonmask.

HUR KÄNNS BEHANDLINGEN?

Själva behandlingen känns behaglig men neutraliseringen av den kemiska peelingen kan svida en del. Dock snabbt övergående. Även momentet med microneedling kan upplevas som kortvarigt obehag.

CULTUM CLINIC

HUR FÖRBEREDER JAG MIG FÖR BEHANDLINGEN?

Kom gärna osminkad och utan maskara.

CULTUM CLINIC

HUR MÅNGA BEHANDLINGAR REKOMMENDERAS?

Behandlingen genomförs i en kur om tre behandlingar med tre veckors mellanrum. Därefter rekommendera att man göra en behandling var sjätte månad för att underhålla resultatet.

CULTUM CLINIC

VAD BEHÖVER JAG TÄNKA PÅ EFTER BEHANDLINGEN?

För att bibehålla effekten är det viktigt med rätt eftervård och ögonprodukter. Fråga din behandlare vad som passar just dig. Vi rekommenderar att man använder högt SPF och solglasögon under och en tid efter behandlingskuren.

CULTUM CLINIC

HUR SNABBT SER JAG RESULTAT?

En viss skillnad ses efter första behandlingen, men slutresultatet ses först efter genomgången kur.

CULTUM CLINIC

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

En diskret svullnad/rodnad kan uppstå i vissa fall, men den är övergående.

CULTUM CLINIC

VILKA BÖR INTE GENOMGÅ DENNA BEHANDLINGEN?

Denna behandling lämpar sig inte för gravida.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.