cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

FILLERS i pannan och tinning

CULTUM CLINIC

fillers i pannan och tinning

Fillers i pannan och tinning är inte det första området man tänker på när man tänker på injektionsbehandlingar men det är områden som ger ett lyft och gör så man ser piggare och fräschare ut. Volym som läggs i tinningen och frontalbenet ger ett litet ögonlockslyft och ger en märkbar skillnad utan att någon kan lägga fingret på vad man egentligen gjort.
CULTUM CLINIC

Hur går behandlingen till?

Med hyaluronsyra som innehåller lidokain får man ett stick och behandlas med trubbig kanyl för att ge volym.
CULTUM CLINIC

Varför behöver man göra fillers i pannan eller tinningen?

Ibland kan man behöva volym i det området för att gravitationen har gett volymförlust. Vissa kan få ett mjukare utseende om man injicerar det området och låter det balanseras och harmonisera med kindpartiet för att inte se kantigt ut.

Gör det ont med fillers i pannan eller tinningen?

Alla våra produkter innehåller lidokain och vi använder oss även bedövning salva på huden för att ge dig maximal komfort under din behandling.
CULTUM CLINIC

Är detta ett extra känsligt område att behandla?

Ja det är det. Det kan även kännas läskigt att få ett stick i tinningen, därför använder vi en trubbig kanal som minimerar risken för blåmärken i det här området som har många kärl och nerver.
CULTUM CLINIC

Vad använder man för produkt?

Vid fillers i pannan eller tinning och panna använder vi oss utav en produkt som är anpassade för områden med hårdare struktur. Alla våra hyaluronsyra produkter innehåller bedövning och är FDA godkända
Hur länge håller det?
Hur lång tid det tar innan kroppen bryter ner fillers i det området varierar men vi skulle vilja säga att injektionen i pannan håller mellan 4-6 månader och tinningen 6-8 månader då det inte är lika hårt tryck där från ben och vävnad.
CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.