cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

CULTUM FACELIFT

CULTUM CLINIC

FACELIFT

CULTUM facelift är en fullface-behandling som ger ett naturligt ansiktslyft – utan kirurgi. Utifrån dina förutsättningar skräddarsyr vi behandlingen med målet att lyfta fram ditt vackraste jag. På CULTUM är vårt fokus att erbjuda våra patienter de bästa behandlingarna som passar just dig. Ibland räcker det inte att behandla enstaka områden i ansiktet, utan för att verkligen uppnå ett resultat som ger förändring har vi skapat CULTUM facelift där vi tar hänsyn till hela ansiktet och formar behandlingen utifrån dina förutsättningar.

När vi åldras förändras ansiktets struktur, vi förlorar volym och spänsten i huden försämras. Behandlingen syftar till att bygga upp vävnaden från djupet och återskapa volym, kontur och struktur. Fokus ligger på mellan- och nedre del av ansiktet. Den kan även bidra till att förstärka önskad ansiktsform, skapa ett mer definierat utseende och på så sätt uppnå ett vackert och naturligt resultat.

CULTUM CLINIC

Vem passar ett CULTUM facelift för?

– Om du upplever att ditt ansikte åldrats och känns ”hängigt”. Om utsidan kanske inte speglar den du känner dig som på insidan. Du kanske upplever att du ser trött eller sur ut, fast du inte känner dig så.

– Denna behandling passar även för dig som önskar mer definierade ansiktsdrag, se mer feminin/ maskulin ut eller minska asymmetri.

CULTUM CLINIC

Behandling

En behandling tar ca 60-90 minuter. Ibland kan man behöva dela upp behandlingen på två tillfällen.

Resultat

Behandlingen ger ett direkt resultat, men kan påverkas av svullnad och eventuella blåmärken. Slutresultat syns vanligtvis efter 1-2 veckor. Hållbarheten är individuell och påverkas av faktorer så som ämnesomsättning och livsstilsfaktorer. Vanligtvis håller en CULTUM facelift runt ett år, men kan skiljas åt från individ till individ. Rekommendationen är att du underhåller din behandling för ett mer långsiktigt resultat och kommer årligen för att ”fylla på”. Du får individuella rekommendationer av din behandlare.

CULTUM CLINIC

Konsultation

Inför en behandling utförs en konsultation där vi tillsammans går igenom dina önskemål. Din behandlare föreslår vilken behandling som hade passat dig bäst för att uppnå ett naturligt vackert resultat, och lägger därefter upp en behandlingsplan med fokus på helheten.

CULTUM CLINIC

Gör Cultum Facelift ont?

Alla våra injektionsprodukter innehåller bedövning och du får även en bedövning salva på området som skall injiceras innan behandling.

CULTUM CLINIC

Vad skall jag tänka på efter mitt Cultum Facelift ?

– Ansträngande fysisk aktivitet samt träning 48 tim.

– Bastubad 48 tim.

– Massage eller stimulering i behandlat område 48 tim.

CULTUM CLINIC

När kan jag återgå till jobbet?

Svullnad och blåmärken kan förekomma i ca två veckor efter behandlingen, men detta är väldigt individuellt. Det går bra att gå till jobbet direkt efter behandlingen.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Lorem ipsum dolor sit amet, consectet adipiscing elit,sed do eiusm por incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea sint occae cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia mollit natoque t massa quis enim.