cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

MUSKELAVSLAPPNANDE FÖR män

CULTUM CLINIC

MUSKELAVSLAPPNANDE FÖR män

För många frammanar tanken på att få Muskelavslappnande av en kvinna med ett fruset ansiktsuttryck. Även om misslyckade Muskelavslappnande behandlingar fortfarande existerar idag, verkar de flesta män som får Muskelavslappnande behandlingar vara helt naturliga. Andra tror att män som får Muskelavslappnande på något sätt gör dem fåfänga. Men att vara stolt över sitt utseende är inte fåfängt. Det kan avsevärt öka dina karriärmöjligheter och få dig att må bra med dig själv. Det är inte heller mer annorlunda än att spendera pengar på hårprodukter, kläder och andra hudvårdsartiklar som förbättrar ditt utseende.

CULTUM CLINIC

Vilka områden brukar män behandla med MUSKELAVSLAPPNANDE?

Vanligast är det att män behandlar rynkan mellan ögonbrynen som uppstår när man kisar även kallad bekymmersrynkan, men för den sakens skull betyder det inte att män inte behandlar runt ögonen och även pannan då brukar vi undvika att få det att se stelt ut.

CULTUM CLINIC

Hur snabbt ser man resultat efter en behandling?

Nej, man ser inte effekt direkt efter behandlingen. Det som kan synas är märken efter nålen somser ut som myggbett och försvinner efter 30-60 min. Resultatet av Muskelavslappnande behandling börjar först synligt efter 4-7 dagar och får full effekt efter 14 dagar

Är det något man skall undvika innan en behandling?

Ta inte något blodförtunnande medel veckan innan och 2 dagar efter (läkemedel som innehåller Acetylsalicylsyra) för att undvika blödning och blåmärken.

Efter behandling:

– Ansträngande fysisk aktivitet samt träning 48h efter

– Bastubad 48h efter

– Massage eller stimulering i behandlat område 48h efter

– Ej ligga ned (ca 3-4h efter behandling)

CULTUM CLINIC

Hur bokar jag en behandling?

Innan man bokar en tid för behandling skall man enligt lag ha gjort en konsultation senast 48 tim innan behandling. Konsultation kan ske antingen online eller på plats hos oss på Cultum.

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.