cultum-logoblack
CULTUM CLINIC

ELLANSÉ

CULTUM CLINIC

ELLANSÉ

Ellansé gör så mycket mer än att korrigera linjer och rynkor, det är en kollagenbildande filler med dubbelverkan. Denna produkt ger både volym, samt arbetar djupt under huden för att behandla de verkliga orsakerna till ansiktets åldrande genom att stimulera produktionen av kroppens naturliga kollagen. Ellansé börjar arbeta omedelbart och fyller de områden som påverkas av volymförlust, sedan bryts mikrosfärerna ned med tiden och lämnar efter sig kollagenstrukturer som stadigt återuppbygger och omformar ansiktskonturerna för att återställa hudens ungdomliga struktur på nytt.

CULTUM CLINIC

Vad skiljer Ellanse från en vanlig fillersinjektion?

En vanlig fillerinjektion återskapar volym och återfuktar huden med hjälp av hyaluronsyra, medans Ellanse även stimulerar nybildning av kroppseget kollagen. Detta bidrar till ett mer långsiktigt hållbart resultat, med förbättrad hudstruktur och elasticitet. 

CULTUM CLINIC

Vilka områden kan behandlas med Ellansé?

Områden som vi behandlar med Ellansé är temples, brynlyft, nasolabialt, käklinje, marionettlinjer och kindben.

Gör det ont?

Alla våra produkter innehåller bedövning och vi använder oss även av bedövning salva på huden för att ge dig maximal komfort under din behandling. Trots detta kan man känna obehag under behandlingen.

CULTUM CLINIC

Hur länge håller behandlings resultatet?

I allmänhet är varaktigheten för Ellansé upp till 2 år. Varaktigheten beror på individens livsstil, ålder och hudtyp samt behandlingens varaktighet.

Hur vet jag om det är en behandling för mig?

Vid en konsultation hos oss så går vi tillsammans genom vad som lämpar sig för just dig.

Vad ska jag tänka på efter behandling med Ellansé?

Vi avråder från:

– Ansträngande fysisk aktivitet samt träning inom 48 tim

– Bastubad inom 48 tim

– Massage eller stimulering i behandlat område inom 48 tim

CULTUM CLINIC

DIGITAL KONSULTATION

Är du osäker på om en behandling passar dig eller har du några frågor kring behandlingen? Boka en digital konsultation så hjälper vår erfarna injektionsspecialist att göra en komplett analys på dig och skräddarsy en personlig behandlingsplan.

En digital konsultation är kostnadsfri.